Hot swingers

Heel erg veel mensen fantaseren erover, maar hebben deze fantasie nooit kunnen volbrengen. Je kan namelijk moeilijk tegen je buren zeggen dat jullie swingers zijn en of ze mee willen doen. Wanneer ze niet geïnteresseerd zijn zal het namelijk de komende tijd erg ongemakkelijk worden tijdens het begroeten in de straat.

Ik wil swingen, maar hoe vinden we iemand?

Het lijkt een moeilijke opdracht om gelijkgestemde swingers te vinden. Gelukkig is het helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. In je eigen omgeving zal het geen makkelijke opdracht zijn, maar gelukkig via deze website wel. Op deze website zijn namelijk alleen maar swingers, die net als jullie hetzelfde zoeken. Dit maakt de zoektocht een stuk gemakkelijker en meer ontspannend. Doordat iedereen hetzelfde zoekt is het veel gemakkelijker om elkaar een voorstel aan te bieden. Is het swingen nog helemaal nieuw voor jullie, dan hebben we hierbij een aantal tips:

Maak afspraken!

Het klinkt natuurlijk vanzelfsprekend, maar toch komt dit veel te weinig voor. Sommige swingers koppels gaan ervanuit dat het allemaal wel vanzelf losloopt. Toch is dit geen verstandige keuze. Het is erg belangrijk om alvorens elkaars grenzen te bespreken zodat hier rekening mee gehouden kan worden.

Begin langzaam

Hoe spannend het ook lijkt om direct te genieten, dit is meestal nooit een verstandige keuze. Wanneer je weinig ervaring hebt, is het erg belangrijk om eerst af te tasten en te bekijken wat wel en niet goed voelt. Door te overhaasten, kan je al snel over je eigen en over de grenzen van je partner gaan. Dit wil je natuurlijk voorkomen, je wilt samen genieten namelijk.

Bespreek een signaal

Wanneer jij en je partner beide nieuwe zijn in de wereld van swingers kan het voorkomen dat jullie in het heetst van de strijd je toch ergens niet gemakkelijk bij voelen. Dit is helemaal niet gek, het is natuurlijk ook allemaal een experiment waarbij je moet ontdekken wat jullie beide fijn vinden. Toch wil je niet in een situatie terecht komen, waar jij of je partner zichzelf niet fijn bij voelen. Daarom is het belangrijk om een signaal of codewoord met elkaar af te spreken. Op deze manier kunnen jullie gemakkelijk om een discrete manier delen met elkaar hoe jullie je op dat moment voelen tijdens het swingen. Laat bijvoorbeeld weten dat je klaar bent om te swingen met andere swingers of dat je nog even wilt wachten.

Drink geen alcohol

In de meeste swingers club is de regel aanwezig; geen alcohol! Wanneer je thuis gaat swingen, kan je natuurlijk doen wat je wilt. Toch is het nuttigen van alcohol niet erg verstandig. Je wilt niet dronken en daardoor onbeleefd overkomen. Daarnaast wil je ook niet de alcohol de leiding gaat nemen, waardoor je achteraf dingen hebt gedaan waar je spijt van had.

Gelijkgestemde swingers in een swingers club of swingers party

Soms wil je helemaal niet met andere swingers afspreken bij je thuis. Je kent elkaar nog helemaal niet en jij en je partner willen natuurlijk ook bepalen wat bij jullie past. In dit geval kan het ook erg spannend zijn om deel te nemen aan een swingers party. Deze swingers party worden in de meeste gevallen georganiseerd in een swingers club. Tijdens deze avond zal je dus in contact komen met meerdere swingers, indien gewenst. Wanneer jij een ander koppel op deze website vindt, kan je ervoor kiezen om met zijn vieren een avondje door te brengen op een swingers party. In de meeste gevallen betaal je entreegeld, waarna je kan genieten van een fijne avond. Het eerste bezoek aan een swingers club kan natuurlijk erg spannend zijn. Doordat er veel meer andere swingers koppels zijn, kom je al snel in een ontspannen sfeer terecht. Je leert andere swingers kennen en je kan met hun zelfs een stapje verder gaan. Trek je terug in speciaal gecreëerde ruimtes om te genieten van seks. Willen jullie nog geen seks, maar enkel even kijken en de sfeer proeven? Ook dat is mogelijk. Tijdens een swingers party is niks verplicht. Hierdoor kan je zelf aanvoelen en beslissen hoe de avond voor jullie dient te verlopen. Stel dat je hebt afgesproken met andere swingers en het klikt toch niet zo, dat is geen probleem. Tijdens een swingers party zijn er genoeg regio swingers die net als jullie willen swingen. Probeer dus contact te leggen met regio swingers uit jouw regio en kijk of het met deze mensen wel klikt, wie weet hebben jullie wel een klik met zijn allen. Een klik is erg belangrijk tijdens het swingen, wat jullie gaan beleven is namelijk erg intiem. Je wilt er voor allen een onvergetelijke avond van maken, en wellicht als het bevalt zelfs herhalen. Omgeef je dus met de juiste mensen en houdt rekening met de bovenstaande tips.


Hot swingers Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Hot swingers.

Bezoek Hot swingers

Schrijf een review