Reviews over Swingerclubs

  Trauma ervaring, slechte club!

  Review over Parenclub Le Baron Heerewaarden

  Bij le Baron geweest, veel prostitutie, veel vrijgezelle en blijkbaar gefrustreerde mannen. Geen veilige plek, sfeer was aggressief. M'n vriend was even weg, ik hem zoeken toen ik v toilet kwam, werd ik in een smal gangetje bij de deur naar buiten overal betast door 2 heren en bij stop stop, stopten zij niet... wij zijn weggegaan erna. Heel erg jammer dat mn ervaring die ik deelde op hun site niet geplaatst is, dat zegt genoeg. All for the money, is sexclub, geen parenclub! Blijkbaar denken de mannen dat iedereen daar ah werk is?

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie boven

  Slechtste club

  Review over Swingers Oase Ammerzoden

  Goede morgen deze club is volgens ons een dikke nul. Omdat het personeel onbeschoft is tevens weinig stellen .Cu zoon eigenaar /vrienden onbeschoft nog zacht uitgedrukt!. !!!!!!! Zeker geen aanrader.

  Sterke punten
  Geen ene allen maar slechte punten

  Zwakke punten
  Slecht bar personeel, geen stellen , onbeschoft zoon eigenaar/vrienden.

  Mooie fijne club

  Review over Parenclub Mystique Rucphen

  Zeer goed ervaring. Inderdaad best prijzig, maar ook eigen fout, doordat we eerst ergens anders hadden gegeten. Eten zag er prima uit. Fijne ruimtes en fijne mensen.

  Moest wel lachen, want had al een review gelezen over een irritant klappende man, deze was er nu ook en inderdaad was dat aardig irritant. Maar bovenal een leuke avond gehad.

  irritante gaste

  Review over Parenclub Mystique Rucphen

  iedere week is er een stel, zij blond en hij donkere gozer die het nodig vind om hard te klappen op de muziek, elke jeer als wij er zijn en volgens mij zijn ze figurant daar om publiek de dansvloer op te krijgen maar het tegenovergestlede is waar, iritant geklap de hele avond… veel gasten die we spraken vinden dat ook.. zeer ongemakkelijk… ook moeten ze wat zeggen over mensen die niet gekleed zijn op een avondje uit, net of ze zo van t werk komen… kijk met paren avond mag het wel wat netter toch, doe het dan voor de andere gasten, maar ja ze laten alles binnen…

  Sterke punten
  leuke uitbaters, maar te soft om publiek aan te spreken denken wij

  Zwakke punten
  de klapper zoals wij hem noemen…

  Heerlijk genoten

  Review over Parenclub de Wilpenhof

  Lekker uit de kleren en sexy aan de bar wat gedronken. Een leuke man die interesse toonde vroeg aan mijn man of hij mij mocht neuken JA hoor zij hij..naar een grote matras en dat was genieten de man ging maar door meerdere keren klaarngekomen veel mannen die stonden te kijken maar deden niet mee de volgende keer zal ik roepen kom neuk mij ook maar .het was een voor ons de eerste geweldige ervaring wij gaan er weer naaar toe.

  Sterke punten
  Er mag van alles er gebeurt van alles gewoon mensen vragen om te neuken kan gewoon nee heb je ja kun je krijgen alleen aan de bar blijven zitten Tja dan gebeurt er ook,niets loop rond kijk waar ze aan het neuken zijn vraag of je mee mag doen.

  Zwakke punten
  Het bubbelbad buiten is met deze temperatuur te koud.

  Heerlijke zaak!

  Review over Parenclub Mystique Rucphen

  We komen hier nu een paar jaar vrijwel maandelijks een keer en het is er heerlijk
  Fantastische enorme jacuzzi,. buitenzwembad, sauna,.speelzolder enz..Publiek is erg divers,.precies zoals we dat graag zien. Zaterdag zijn we er weer 💪